[VIDEO] Acapella Paling Best Yang Buat Netizen Tengok Berulang Kali – Bahiyya Haneesa

Ianya adalah sebuah nama kumpulan nasyid. Kumpulan nasyid ini ditubuhkan sempena FESTIVAL SENI atau FESENI di Universiti Malaya sejak tahun 2016. Kumpulan ini merupakan kumpulan nasyid wanita yang mewakili kolej kediaman kedua atau Kolej Tuanku Bahiyah Universiti Malaya untuk sebuah pertandingan Nasyid sempena festival seni tersebut dan dinamakan sebagai BAHIYYA HANEESA.

Mereka hanya pelajar UM yang berlainan bidang, ada diantara kami dari Jurusan Undang-undang, Kejuruteraan, senibina, Sains dan Kebudayaan. Tiada seorang pun yang dari bidang perubatan, tetapi kami dibantu dan disokong oleh rakan-rakan dari jurusan perubatan UM.. sebagai tanda sokongan rakan2 seuniversiti.

Baru baru ini heboh di media sosial akan video yang dibuat oleh kumpulan ini di media sosial. 

Beberapa hari lepas mereka telah memuatnaik video acapella lagu vroom vroom yang di nyanyikan oleh Nabila Razali di instagram miliknya dan mendapat pujian dari penyanyi itu sendiri. Jom lihat video di bawah :

PART 1

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vroom vroom – @nabila.razali 🚗💨 . @haelhusaini @ezrakong . Since ramai yg request kitorang cover lagu ni, here it is!! Enjoyy ✨✨✨ Full video on Youtube Bahiyya Haneesa. Maaf atas segala kesulitan kekurangan kebingitan kehilangan atau ape ape 🤣 Muah share your thoughts! 🎥 : @aliahish_

Siaran dikongsi oleh BAHIYYA HANEESA #MATERIALBH (@bahiyyahaneesa) pada

PART 2

Komen Netizen 

Suara Dia Nice 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kemaih Hat Beatbox 

 

 

 

 

 

 

 

Sumpah Sedap Gila 

 

 

 

 

 

 

Love Teruk 

 

 

 

 

 

 

Semoga kalian  terus kuat untuk meneruskan rasa cinta terhadap bidang  ini.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook LimauManis

 

Sumber: Ig bahiyyahaneesa


Hantar Komen