“Putih Melepak Sebiji Muka Macam…”- Chef Wan Timang Cucu

Selebriti Cef tersohor negara, Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan selamat menimang cucu saudara.

Cucu lelaki yang juga merupakan anak pertama kepada anak saudaranya itu diberi nama Ahmad Alauddin.

Chef Wan yang melawat cucunya itu telah memberikan hadiah patung beruang sebagai tanda kasih sayang.

“Cik Ani 11th cicit..and cucu to me.

Congratulations to my nephew Anuuar and his wife on the arrival of their 1st adorable son Ahmad Alauddin. Sedap nama dia kan.

“Putih melepak sebiji muka mcm bapak dia masa kecil pun.

“Ha ha kena beli 2 more Teddy Bear nampaknya dari Tok Wan today la.

“We need to teached all this future young generations to love more each day and respect the whole entire human race across all culture.Get them a Teddy bear so that they all grow up to always loved a cuddle.

“Tristan and Isabella loves a cuddle from Tok Wan before they go to bed. As parent of future generation we all have a duty mahu pun atok-atok dan Nenek to always sampai kan sifat-sifat kasih sayang kepada anak-anak kecil ini,” tulisnya.

Cef Wan berkongsi berita gembira tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri yang sama dia turut memuat naik foto bayi comel tersebut.

Rata-rata mengucapkan tahniah kepada Cef Wan sekeluarga.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cik Ani 11th cicit..and cucu to me. Congratulations to my nephew Anuuar and his wife on the arrival of their 1st adorable son Ahmad Alauddin. Sedap nama dia kan. Putih melepak sebiji muka mcm bapak dia masa kecil pun. Ha ha kena beli 2 more Teddy Bear nampaknya dari Tok Wan today la. We need to teached all this future young generations to love more each day and respect the whole entire human race across all culture. Get them a Teddy bear so that they all grow up to always loved a cuddle. Tristan abd Isabella loves a cuddle from Tok Wan before they go to bed. As parent of future generation we all have a duty mau pun Atok2 dan Nenek to always sampai kan sifat2 kasih sayang kepada anak2 kecil ini. I should start a campaign soon with the government la to create a ” CW Teddy Bear Campaign” A gift of love… All that charity fun drive to purchased a Teddy bear to say ” I loved u campaign ni” will get our society to cultivate more love and harmony among others. We need to combat racism in this country. Fight them till those idiots drop dead. They forget the power of LOVE from Allah destroy them.. Every one of them! As a nation we show kindness and respect. That start at home buy buying CW Teddy Bear and give to our young ones. Do u like that idea? Every single cents of that money i will give back to charity to help all this sick children with cancer and their families. Now i need a Teddy bear Co to work with me… The government to support my campaign and we are back to business. We can start a foundation for this charity fund programme. Tak ada tipu2 punya. All transparent and audited!😂😂😂😂😂

Siaran dikongsi oleh chef wan (@_chefwan58) pada

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LimauManis

 

Sumber: Gempak

Hantar Komen