Tudiaa Mak Buyung Bawak Anak Berderet. Netizen Terhibur Tengok Ayu Raudhah Semangat Pergi Stadium

Sejak tengahari tadi stadium negara dipenuhi dengan peminat bola sepak yang mahu menyaksikan perlawanan akhir AFF Suzuki antara Malaysia menentang Vietnam.

Bukan sahaja dikalangan peminat biasa, malah golongan artis turut tidak ketinggalan datang ke stadium semata-mata mahu memberi sokong kepada pemain Harimau Malaya.

Terdahulu Che Ta telah memuat naik status di Instagram beliau;

“Haqi ni nk p stadium awai sikit .. ambik gambaq time ceqah baqu la letup .. lagi pun sure jam tahap gaban kan uols .. apa pun kita jmpa malam ni kt stadium…,” tulisnya.

Sementara adik Che Ta, iaitu Ayu Raudhah yang juga isteri kepada pemain Malaysia, Zaquan Adha turut tidak melepaskan peluang ikut serta ke stadium.

” Mak buyung pun…” tulis Ayu.

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Ayu dan Che Ta yang sanggup bersusah payah meredah lautan manusia untuk masuk ke stadium. Tambahan pula dengan keadaan Ayu yang kini sedang mengandung

” Jarang wanita zmn skrg nak anak ramai tapi you lain. Suka sgt tengok. I harap you sihat and selamat” tulis seorang netizen darleovas77

Dalam pada itu, tahun lepas, pemain Perak iaitu Zaquan Adha dan isterinya iaitu Ayu Raudhah telah menerima ahli baharu dalam keluarga mereka.

Menerusi laman Astro Awani, Zaquan dan isteri telah menerima anak yang ketiga dalam keluarga mereka hasil daripada perkahwinan mereka.

Bayi yang dilahirkan pada jam 10.52 pagi semalam merupakan bayi perempuan. Ia merupakan kali pertama Zaquan dan Ayu memperoleh anak perempuan selepas 2 anak pertama mereka merupakan anak lelaki.

Bayi tersebut selamat dilahirkan di Hospital Prince Court, Kuala Lumpur. Kegembiraan itu telah dizahirkan oleh Zaquan menerusi perkongsian beliau di laman Instagram.

Jom baca apa komen netizen

” ummi_raniarayqal Anak sy umur 4tahun pon tgk gambar ayu ni die ckp cantik la tudung.. Make up.. Baju.. Sume cantik katenye..”

” _theofficiallymeeya x pernah x lawo aihh mummy gojes nii..dalam tidoq pon lawo ni !

” azwasyazwanie Ksian kami..xdpt tiket  apa pun gudluckk..”

” yana.azhan Helokkkk sgguh laaaaa ayu nih.. Taksabar tggu ootd ayu malam nih aihh..”

” nazilah_mr Jgn lupa boots ye kakak ayu… Hahaha sgt lucu bila sis kata pakai sport shoes nmpak tomboy..adehhhhh tak boleh blaaa la u nyer statemen sis!..”

” mummyafifuzair Kak bed @ayu …ttp vogue pakai apai ja… lantak depa nk kata ampa….janji ampa bahagia gitu..”

” anor_rashid Hai ekor harimau.. saya nak jual tiket 2keping, sbb hujan takot demam. berminat bleh DM sy yew. #sayabukanharimausejati..”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LimauManis

 

Sumber: gempak via gnews


Hantar Komen