Sekumpulan Lelaki Cover Cinta Dalam Hati, “Feeling Habis…”

Sejak akhir-akhir ini lagu Cinta Dalam Hati nyanyian Ungu ini menjadi tular di sosial media. Sebenarnya lagu ini sudah lama diterbitkan, namun kembali popular selepas seorang peserta Indonesia Idol, Jemimah Cita menanyikan semula Cinta Dalam Hati ini.

Malah menjadi satu fenomena luarbiasa apabila wujudnya Jemimah Challange. Cabaran ini memerlukan seseorang itu menyanyikan lagu Cinta Dalam Hati dengan menggunakan versi nyanyian Jemimah. Nampaknya ramai selebriti di Malaysia yang menyahut cabaran tersebut.

 

Selain dari itu, satu video sekumpulan lelaki cover Cinta Dalam Hati ini telah mencuri perhatian ramai. Difahamkan video itu sudah lama dirakamkan dan dimuat naik kembali gara-gara lagu ini kembali popular. Berikut adalah video tersebut yang dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter baru-baru ini:

Padu betul nyanyian kumpulan lelaki cover Cinta Dalam Hati ini! Lain macam pergi dia. Apa-apa pun perkongsian video ini telah meraih lebih 286 ribu tontonan dan 13,500 retweets serta 22 ribu likes. Rata-rata warganet men1ngg4lkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Love sangat part memeluk dirimu tu sebab synchronise jee dorang punya body flow hahaha”

Lelaki Cover Cinta Dalam Hati 3

“Lagu ni dari sinetron Mutiara tak sangka 2021 makin viral”

Lelaki Cover Cinta Dalam Hati 2

“Feeling habis yang baju hijau tuuu”

Lelaki Cover Cinta Dalam Hati 1

Berikut adalah versi penuh nyanyian kumpulan lelaki ini:

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HCL 

Be the first to comment on "Sekumpulan Lelaki Cover Cinta Dalam Hati, “Feeling Habis…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*