Isteri Shukri Yahaya Jumpa Video Tiktok Anak, Peminat Geram ‘Lesung Pipit’ Comel

Pasangan sama cantik, sama padan iaitu pelakon Shukri Yahaya dan isteri, Tya Adnan sering menjadi perhatian peminat dimedia sosial apatah lagi kedua-duanya juga semakin bahagia selepas dikurniakan dua orang cahaya mata yang diberi nama, Aaira Ameena dan Maleeq Miqayl.

66188439_2353965774684203_5045123017745680465_n

Walau bagaimanapun, satu gelagat comel anak sulung pasangan itu menjadi perhatian lagi apabila isteri Shukri Yahaya terjumpa satu rakaman video Aaira Ameena bermain Tiktok lalu kecomelannya itu mendapat perhatian ramai selepas dia memuat naik rakaman tersebut diruangan Instagram peribadinya pula.

Dalam video, Aaira Ameena menunjukkan gelagat comelnya sekali gus membuatkan orang ramai tercuit hati sehingga mengulang tayang melihatnya.

“Ok mommy jumpa ni. This budak ha. Aiyo why sho cute la?! Jarang mommy nak puji dia main Tiktok. Tapi yang ni comel sangat.

Phone dia dengan phone mommy memang link both. So apa je video dia buat, akan masuk dalam phone mommy jugak. Macam besar sangat dah awak ni @aairaameena.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tya Adnan (@tyaadnan)

Sehubungan dengan itu, posting isteri Shukri Yahaya tersebut mendapat pelbagai reaksi yang mana kecomelan lesung pipit Aaira Ameena turut menarik perhatian peminat anak selebriti.

“Cute sape tengok ulang-ulang macam saya”

Isteri Shukri Yahaya Isteri Shukri Yahaya

“Weh kecik-kecik dah cantik cam ni, ishh laaa geram la dengan Amena ni lawa sangat”

Isteri Shukri YahayaIsteri Shukri Yahaya

“…Lengsung pipit dia saya geram…”

Screenshot_690Screenshot_691

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HCL 

Be the first to comment on "Isteri Shukri Yahaya Jumpa Video Tiktok Anak, Peminat Geram ‘Lesung Pipit’ Comel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*