“Dari Zero To Hero. Aku Ni Sejenis Cerewet…”- Ain Edruce

Rasanya ramai sudah mengetahui keadaan rumah Ain Edruce yang terbaharu yang mana dia pernah berkongsikan kepada umum dengan konsep yang begitu cantik dipilihnya sehingga mengundang rumahnya tular dilaman sosial.

Biarpun begitu, oleh kerana dia menjumpai kembali foto-foto rumahnya, dia berkongsikan rasa terkejut selepas melihat keadaan rumah yang dikatakan dari frasa from zero to hero yang membawa maksud dari kosong dan akhirnya memperoleh kejayaan.

Dalam pada itu, Ain Edruce turut berkongsi tips dari suaminya, Amirul yang mengatakan sesuatu yang membuatkan mereka mengubah konsep rumah yang sepatutnya.

“OMG. Jumpe balik gamba ni baru sedar… dari zero to hero. Aku ni sejenis cerewet tau especially bab-bab nak cantik kan rumah ni. Sebenarnya concept nak traditional bali, gelap-gelap gitu…

“Tapi Mirul kata rumah gelap rezeki tak masuk. Haha then, we decided to do modern bali. Thank you @cosyforus for making it happen. Worth every penny.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NURULAIN BT EDRUCE (@ainedruce)

Selepas tidak ingin suasana gelap dalam rumah, pasangan popular ini telah memilih untuk melakukan konsep modern bali dalam rumah mereka.

142841336_1276103882783464_6394345960033960875_n

Melalui perkongsian pengacara tersohor ini, peminat setuju dengan pandangan diberikan suaminya dan dalam pada masa yang sama, warganet turut memuji suasana cantik rumahnya itu.

“Tepat sekali Mirul! Design ni smart gila.”

Ain EdruceAin Edruce

“Nak ikut tips Mirul la”

Ain EdruceAin Edruce

“Woaahh jauh bezanya”

Screenshot_638Screenshot_639Screenshot_640

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "“Dari Zero To Hero. Aku Ni Sejenis Cerewet…”- Ain Edruce"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*