Video Tarian Remaja Ini Raih Perhatian Siti Nurhaliza, “Kreatif La”

Sebut sahaja nama Dato’ Sri Siti Nurhaliza, pastinya ramai yang mengenali figura penyanyi nombor satu ini. Berkeperibadian sopan dan disanjung ramai, Dato’ Sri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan panggilan Tokti ini memiliki banyak lagu yang popular.

Namun begitu baru-baru ini Tokti telah berkongsikan semula satu video tarian remaja ini menerusi laman Instagram miliknya. Menerusi perkongsiannya itu kelihatan sekumpulan remaja membuat tarian dengan menggunakan lagu asal dari Siti Nurhaliza.

Apa yang mencuri perhatian ramai adalah kareografi dan melodi lagu Insan Biasa ini yang telah diubahsuai. Video tersebut kemudiannya telah dikongsikan semula oleh Dato’ Sri Siti Nurhaliza. Berikut adalah perkongsian video tarian remaja oleh selebriti ini menerusi laman Instagram miliknya:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Wow, dahsyat jugak gerakan tarian kumpulan ini! Apa-apa perkongsian oleh Dato’ Sri Siti Nurhaliza ini telah meraih lebih 200 ribu tontonan dan 22 ribu likes. Rata-rata warganet men1ngg4lkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Okay gak…Kreatif”

Video Tarian Remaja 3

“Arrangement lagu yang sangat lain”

Video Tarian Remaja 2

“Kreatif la”

Video Tarian Remaja 1

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Video Tarian Remaja Ini Raih Perhatian Siti Nurhaliza, “Kreatif La”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*