Harris Alif Nyanyi Depan Intan Ladyana Undang Ramai Tak Keruan, “Macam Tengok Drama…”

Sedia maklum bahawa, pasangan pengacara Harris Alif bersama pelakon Intan Ladyana bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi selepas mendedahkan perkara itu kepada umum baru baru ini.

Nampaknya, pasangan terbabit membuatkan peminat tidak sabar untuk menantikan perkahwinan mereka yang dikatakan Intan Ladyana dan Harris Alif bakal disatukan pada 6 Februari nanti.

Buat yang mengikuti perkembangan mereka pula, pasti tahu sikap Harris Alif yang matang dari usia membuatkan orang ramai semakin seronok melihat dia dan Intan Ladyana dan bagaimanapun sekali lagi mereka menjadi perhatian kerana hal itu.

hqdefault

Menerusi Youtube milik Harris Alif, dia berkongsikan baru-baru ini satu rakaman video dia menyanyikan lagu Anugerah dan nampaknya dia menerima seorang tetamu istimewa iaitu kekasihnya itu.

Walau bagaimanapun, ternyata momen manis Harris Alif menyanyi buat Intan Ladyana mengundang orang ramai tak keruan melihat sikap sweet antara mereka apabila Intan dilihat tersenyum gembira menyaksikan Harris menyanyi dihadapannya.

“Kalau aku jadi Intan, blushing wey. Hmm so sweet”

Harris AlifHarris Alif

“Kenal pasangan yang jauh jarak usia seperti anda berdua. Kini mereka dah ada 3 orang anak. No problem. Be happy & love”

Harris AlifScreenshot_523

“Tumpang gembira tengok mereka berdua. Suka sangat, tak sabar tunggu mereka bersanding”

Harris AlifScreenshot_524Screenshot_525

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Harris Alif Nyanyi Depan Intan Ladyana Undang Ramai Tak Keruan, “Macam Tengok Drama…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*