Anak lelaki Jep Sepahtu Dah Besar, Foto Dikongsi Sari Yanti Raih ‘Puluhan’ Komen

Sedia tahu bahawa pelakon, Sari Yanti mempunyai dua orang cahaya mata lelaki yang dikenali sebagai Barr Al Aly dan Baasit Al Haq lalu menerusi perkahwinan bersama Jep Sepahtu, dia dikurniakan pula sepasang cahaya mata yang diberi nama, Dariya Inara dan Muhammad Khidir.

Keluarga bahagia ini seringkali menjadi perhatian peminat apabila Sari Yanti yang turut aktif dilaman Instagram berkongsi aktiviti dilakukan mereka bersama dan terbaharu, pelakon jelita ini memuat naik momen mereka ‘berpicnic’ dirumah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sari Yanti (@sariyanti)

“Berpicnic kami tadi. Alhamdulillah. This is love of my life”

Ternyata momen bahagia pasangan itu bersama anak-anak mengundang reaksi seronok peminat melihat mereka namun dalam pada masa yang sama, perkongsian Sari Yanti dengan foto dua orang anak lelakinya membuatkan warganet men1ngg4lkan pelbagai reaksi diruangan komen.

Menerusi perkongsian foto Acit dan Idir, Sari Yanti menerima pujian warganet bahawa kesemua anak-anaknya mempunyai wajah kacak dan cantik sepertinya.

Walau bagaimanapun, foto anak lelaki Jep Sepahtu itu turut membuatkan peminat dan pengikut terkejut melihat Idir yang sudah besar kerana merasakan begitu cepat masa berlalu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sari Yanti (@sariyanti)

Ternyata puluhan komen juga ditinggalkan warganet selepas melihat wajah anak lelaki Jep Sepahtu terbaru itu yang sudah semakin besar selepas dilahirkan pada Jun tahun lalu sehingga diberikan ribuan tanda suka.

“Anak-anak Sari Yanti semua ensem-ensem dan cantik”

anak lelaki Jep Sepahtuanak lelaki Jep Sepahtu

“Eh sekejapnya dah besar”

Screenshot_228 Screenshot_226

“Besar dah Idir. Tak terasa… aritu baby lagi”

Screenshot_227  Screenshot_229

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Anak lelaki Jep Sepahtu Dah Besar, Foto Dikongsi Sari Yanti Raih ‘Puluhan’ Komen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*