Alisa Dapat Buku Pertama Cuit Hati Warganet, “Memang Lahir2 Auto Cantik & Bijak Ke…”

Si cilik popular, Alisa Aisyah merupakan adik kepada Yusuf Iskandar yang dilahirkan pada tahun 2019 dan meskipun masih kecil kanak-kanak comel yang berusia lebih setahun ini sering mendapat perhatian orang ramai sehingga acap kali viral di media sosial.

Mana tidaknya, kecomelan Alisa Aisyah iaitu anak kepada pasangan popular Hanis Zalikha dan Hairul Azreen menjadi tumpuan peminat anak selebriti sekali gus menerusi tinjauan si cilik popular ini sudah mempunyai akaun Instagram dengan 1.2 juta pengikut.

Malah setiap posting yang memaparkan gelagat pandai Alisa Aisyah mengundang ‘geram’ orang ramai terhadapnya sehingga setiap kali dikongsikan menerusi media sosial dengan akaun Instagram bernama Thealisaaisyah pasti mendapat ratusan komen dan diberikan ribuan tanda suka.

Dalam pada masa yang sama, posting Alisa Aisyah yang terbaharu ini juga nampaknya mencetuskan gembira para peminat lagi apabila menerusi perkongsian itu memaparkan gelagat puteri Hanis Zalikha ini sedang membaca buku pertama.

Dikatakan buku pertama miliknya sendiri, Alisa Aisyah sudah berjaya mengenal dan menyebut apa yang ditunjukkan dan disoal ibunya.

“Alisa and her first book…”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah)

Ternyata gelagat Alisa Aisyah mengundang ratusan reaksi ditinggalkan buatnya apabila rata-rata men1ngg4lkan komen memuji dan terhibur melihatnya.

“Baca buku pun comel”

Alisa Aisyah

“Gigih betul Alisa cari fish, good job adik. Comel sangat”

Alisa Aisyah

“Clever girl”

Screenshot_184

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Alisa Dapat Buku Pertama Cuit Hati Warganet, “Memang Lahir2 Auto Cantik & Bijak Ke…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*