Telatah Anak Alif Satar, Ali ‘Berunding’ – “Hahaha Taknak Kalah”

Selebriti serba boleh dengan pelbagai bakat yang dimilikinya, Alif Satar ini dianugerahkan tiga cahayamata hasil perkahwinannya dengan Shadila Halid. Baru-baru ini isterinya itu berkongsikan satu video yang memaparkan telatah anak Alif Satar yang paling bongsu iaitu Ali.

Perkongsian video tersebut menunjukkan gelagat anak mereka itu yang masih kecil sedang ‘berunding’ dengan Alif Satar. Kedengaran Alif Satar bercakap menggunakan bahasa inggeris dan dicampur dengan bahasa Melayu, menasihati anaknya, Ali kenapa diletakkan pagar di pintu tersebut.

Namun telatah anak Alif Satar, Ali yang cuba ‘berunding’ dengan menggunakan bahasa ‘bayi’ ini telah membuatkan ramai terhibur. Berikut adalah video gelagat si kecil ini:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shadila Halid (@shadilahalid)

Tak padan dengan kecil, pandai berborak ni! Apa yang penting reaksi Alif Satar pula macam faham je apa yang cuba dicakapkan oleh anaknya itu. Memang bikin dekah habis!

Rakaman gelagat dua beranak ini telah meraih lebih 150 ribu tontonan dan 32 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan telatah mereka ini dan men1ngg4lkan reaksi tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Bahasa seluruh dunia…Sepanyol, Jerman dll…Hanya parents yang faham maknanya”

Telatah Anak Alif Satar 3

“Eee cute laa diaa”

Telatah Anak Alif Satar 2

“Ulang2 tengok, macam real je sorry tu siap garu kepala”

Telatah Anak Alif Satar 1

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HCL 

Be the first to comment on "Telatah Anak Alif Satar, Ali ‘Berunding’ – “Hahaha Taknak Kalah”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*