Najwa Latif Perkenalkan Keluarga, Rupanya Semua Miliki Suara ‘Sedap’

Penyanyi, Najwa Latif rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi kepada umum apabila dia yang merupakan seorang penyanyi malah pencipta lagu sangat popular menerusi lagu Cinta Muka Buku dan banyak lagi.

Walau bagaimanapun, selain penyanyi difahamkan juga dia sudahpun bergelar seorang pensyarah namun dia tetap sahaja aktif dalam dunia nyanyian.

Biarpun begitu, Najwa Latif juga sering menjadi perhatian dilaman Youtube apabila dia yang memiliki channel Youtube menggunakan namanya sendiri dengan mempunyai 170 ribu subscribers dan nampaknya video terbaharu dia memperkenalkan adik-beradik dia kepada umum.

Melalui perkongsiannya itu, Najwa Latif memperkenalkan 3 lagi adik-beradik perempuannya dan juga ibunya dengan menjadikan video terbabit lebih meriah lagi juga apabila mereka perlu menjawab beberapa soalan tentang diri mereka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OfficialNajwaLatif (@njwalatif)

Tak terkecuali juga, ibunya sendiri dimana terdapat pertanyaan mengenai usia, status dan banyak lagi sehingga membuatkan peminat Najwa Latif teruja mengenali ahli keluarga dia.

 

Dalam pada masa yang sama menerusi Youtube, peminat Najwa Latif mengetahui bahawa rupanya bukan dia sahaja yang memiliki suara merdu malah seluruh keluarga penyanyi itu juga.

“Beautiful family. May this new year bring everyone happy and joy…”

najwa latif

“Terbaikkkk. Buat lah satu lagu adik beradik kalau semua boleh nyanyi just suggesttion”

Screenshot_95

“Suka tengok family Wawa. May Allah always bless Wawa and family. Amin”

najwa latifnajwa latif

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HCL 

Be the first to comment on "Najwa Latif Perkenalkan Keluarga, Rupanya Semua Miliki Suara ‘Sedap’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*