Comel Telatah Anak Cilik Johan Dan Ozlynn

Telatah anak kecil kadang-kadang mampu membuatkan kita yang dewasa ini terhibur. Ini kerana anak kecil bagaikan kain putih yang masih belum ada ‘contengannya’. Sikap mereka lebih telus dan bersahaja menjadikan ramai yang memandang anak kecil ini comel.

Sama juga seperti anak-anak pasangan selebriti yang tidak kurang hebatnya. Sebelum ini rakaman telatah anak Hanis Zalikha dan Hairul Azreen menjadi tumpuan ramai. Terbaharu telatah anak cilik Johan dan Ozlynn pula mencur1 perhatian warganet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

Menerusi perkongsian melalui Instagram jozlynnhanania, gelagat anak Johan dan Ozlynn yang paling kecil ini memang comel habis. Dalam rakaman itu kedengaran anak kecil dipanggil Moleiq ini cuba memujuk ibunya memberikan dia memakai gincu. Berikut adalah video telatah anak cilik Johan dan Ozlynn yang comel ini:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

Bukan main lagi gaya si Moleiq ini ya! Siap muncung mulut dia itu nak tunjukkan kepada ibunya. Perkongsian video telatah si kecil ini telah meraih lebih 600 ribu tontonan dan hampir 100 ribu likes. Rata-rata warganet men1ngg4lkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Time dia buat muka comel tu geram yang amatttttt! Over comellll laaa”

Anak cilik Johan dan Ozlynn 3

“Cute sangat”

Anak cilik Johan dan Ozlynn 2

“Eeee aku gigit jugak pipi pau ko ni molek hahaha”

Anak cilik Johan dan Ozlynn 1

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Comel Telatah Anak Cilik Johan Dan Ozlynn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*