Svspek C4mpak Cucu Tlrl 4 Thun Disy4ki Terlibat Dengan Ajaran $esat – PoIis.

KUALA LUMPUR – Seorang kanak-kanak mavt selepas dic4mpak oleh datuk tirinya yang disy4ki terlibat dengan ajaran ses4t dari tingkat tiga Apartmen Villa Danau, Setapak di sini semalam.

Kejadian pada jam 8 pagi itu mengak1batkan Muhammad Adam Sufi Muhd. Norkhusairi, 4, mavt di tempat kejadian ak1bat keceder4an prah pada bahagian kepaIa dan b4dan.

Mngsa ditemui berIumuran d4rah dengan tldak berseluar sebelum disusuIi dengan tindakan svspek terjvn dari tingkat yang sama dalam keadaan berb0gel.

Difahamkan, lelaki warga Nlgeria berusia 42 tahun itu bertindak demikian selepas dipercayai gagaI merogoI anak t1rinya.

Ketua Jabatan Si4satan Jnayah Kuala Lumpur, Senior Asisten Komisioner Nik Ros Azhan Nik Ab. Hamid berkata, hasil slasatan mendapati svspek sudah mendirikan rumah tangga dengan seorang wanita tempatan berusia 49 tahun sejak 10 tahun lalu.

Jelas beliau, selain pasangan suami isteri itu, enam ahli ke­luarga yang terdiri daripada empat anak tiri, seorang anak lelaki svspek serta mngsa tinggal bersama di rumah tersebut.

Katanya, slasatan lanjut mendapati svspek telah cuba merogoI saIah seorang anak tirinya yang sedang tidur di ruang tamu sebelum dihaIang isteri serta anak-anak yang lain.

“Ber4ng dengan kejadian itu, svspek mengamvk dan memukuI kesemua mngsa di dalam rumah tersebut. Isteri dan anak-anak cuba menyelamatkan diri dengan bertindak keluar dari rumah bagi mendapatkan bantuan jiran.

“Ketika itu, svspek melihat mngsa menjerlt meminta bantuan sebelum dia bertindak menc4mpak kanak-kanak itu dari tingkap bilik utama,” katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

kejadian budak dic4mpak dari tingkat tiga Apartmen Villa Danau, Setapak menggemp4rkan penghuni kediaman tersebut semalam.

Menurut Nik Ros Azhan, susulan itu, svspek turut mel0mpat dari tingkap yang sama.

“Svspek yang ceder4 aklbat gagaI meIarikan diri dan berjaya ditngkap orang awam dan pe­ngawal keselamatan sebelum diserahkan kepada pihak poIis.

“Slasatan lanjut berhubung kejadian masih dijalankan dan svspek dihantar ke H0spital Kuala Lumpur untuk rwatan lanjut,” ujarnya.

Myat mngsa turut dihantar ke h0spital sama untuk dibed4h slasat. Ke$ dislasat mengikut Sksyen 302 Kanvn Kesksaan iaitu bvnuh.

Dalam perkembangan sama, Nik Ros Azhan berkata, pihaknya sedang menyi4sat berhubung dkwaan svspek terlibat dengan aj4ran ses4t.

Difahamkan, svspek sering bergadvh dengan isterinya berhubung isv agama sejak kebelakangan ini.

Svspek juga dikatakan sedang mendalami ilmu agama di sebuah pusat pengajian di Melawati, Ampang dekat sini.

Sumber:K! ONLINE

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom like page kami Limau Manis Media

Sumber : Dbongkar

Be the first to comment on "Svspek C4mpak Cucu Tlrl 4 Thun Disy4ki Terlibat Dengan Ajaran $esat – PoIis."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*