[FOTO] Tulisan Terakhir Ayah Sebelum K0ma & Men1nggal Dunia kerana ini

Gambar hiasan

Bila seseorang men1ngg4l dunia, mesti kita akan teringat apa yang dia katakan kepada kita sebelum dia menghembuskan nafas terakhir, apatah lagi dari orang tersayang. Sayu hati apabila mendengar satu kata-kata terakhir seorang lelaki yang men1ngg4l dunia akibat Covid19 kepada isteri dan anak-anaknya.

Tolong doa dan terus solat hajat. Abah minta maaf. Jaga diri semua. 

tulis arw4h pada dua helai kertas.

Allahu, umpama arw4h dapat rasakan yang dia akan pergi. Ini merupakan pesanan arw4h yang ditulis dan telahpun dikongsikan oleh anaknya iaitu Syafiqa Humairak menerusi akaun Facebooknya. 

Tulisan terakhir Abah :

Apa yang menyedihkan, ahli keluarga tidak dibenarkan mengambil kertas pesanan terakhir ayahnya itu sebab takut mengandungi virus Covid19. Menurut laporan Harian Metro, ayahnya itu telah menghidap peny4kit buah pinggang sebelum disahkan positif Covid19 Khamis lalu.

Abah tidak menunjukkan sebarang perkembangan positif (selepas dimasukkan ke h0spit4l). Keadaannya juga bertambah teruk dan doktor memutuskan supaya abah dikomakan, Isnin lalu.

Abah menulis nota itu sebelum dikomakan. Dia juga tidak mampu bercakap. Namun, kami sempat berhubung dengan panggilan video sebelum abah dikomakan

Kesemua ahli keluarga Syafiqa juga disahkan positif Covid19 kecuali dirinya kerana dia tinggal jauh dari keluarganya. Walaubagaimanapun, Syafiqa dibenarkan hadir ke majlis pengebumian ayahnya tapi hanya boleh melihat dari jauh sahaja.

Komen dan Nasihat natizen

Kredit: Harian Metro

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom like page kami Limau Manis Media

Sumber : Ohmedia

Be the first to comment on "[FOTO] Tulisan Terakhir Ayah Sebelum K0ma & Men1nggal Dunia kerana ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*