[Video] Kena Suap Makan Dan Minum, Kasihan Lihat Lelaki Ini Suap Pasangannya, Sekali Natizen kecam sebab Tak patot suap pon..

Dalam kehidupan berpasangan, banyak benda yang boleh lelaki lakukan untuk menunjukkan sikap r0mantik terhadap teman wanita.

Seperti yang dapat disaksikan dalam sebuah video yang telah meraih 1 juta tontonan ini

Seorang gadis sedang menikmati juadah bersama teman lelakinya.

Makan bersama teman lelaki adalah perkara biasa yang dilakukan ramai orang untuk mengenal hati budi masing-masing dengan lebih rapat

Video ada di Bawah Sekali 

Dan kadang kala berlaku pula adegan cliche yang biasa kita lihat dalam filem romantik di mana teman wanita makan

Sehingga mulut c0mot dan teman lelaki akan tolong mengelapkan dengan tisu.

Namun pasangan dari video yang tular ini mempamerkan adegan yang lebih daripada itu apabila teman lelakinya turut menyuapkan minuman untuknya ketika dia sedang makan.

Tidak cukup dengan itu, teman lelakinya juga yang membersihkan tangannya selepas makan.

Melalui kapsyen yang disertakan, keprlhatinan lelaki itu membuat gadis tersebut merasakan ia adalah satu tlndakan yang cukup romantik.

Walau bagaimanapun, netizen mempunyai pandangan yang berbeza, yang mana rata-ratanya keliru dengan tindakan pasangan itu.

Ada juga yang tertanya-tanya jika gadis itu memang tidak boleh menggunakan tangannya.

Komen Orang Ramai

Kan bagus layanan mcm tu diberikan kepada yg lebih berhak

Mak ayah kita suap kita dari besar tapak tangan sampai kita boleh makan sendiri.

Last2 anak dra orang jugak yg kau suap, lain la tu binl kau.

Selalu nya benda2 begini netizenn lebih suka time mereka ptus..nanti dah puts jangan lupa update tau min…

Biar mereka bersenang lenang dulu minta pvji di khalayak ramai gitu.

Video ada di Bawah Sekali 

Ohh sweet. . come on laa. . lepas ni tolong aku kvnya kn mkanan tu untuk aku. . supaya aku x susa2 lagi mau glgit. . tinggal telan ja. .

Kaw kena faham. . prektis jdi lumpuh dan omp0ng ni susa. . kna bgi kerja sama yaa. . sup biar air liur. Supaya laju tvrun d lehir k.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom like page kami Limau Manis Media

Sumber : http://gstv.vip/

Be the first to comment on "[Video] Kena Suap Makan Dan Minum, Kasihan Lihat Lelaki Ini Suap Pasangannya, Sekali Natizen kecam sebab Tak patot suap pon.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*