Terpi$ah Dgn Ibu Kandung Selama 38 Tahun, Perk0ngsian Lelaki Ini Undang Seb4k Netizen.

Mana mungkin seorang anak tidak mend4mbakan kasih sayang seorang ibu. Inilah yang dikongsikan oleh seorang lelaki di laman sosi4l. Menurut empunya nama CT Ros Dani di Facebook ini, dia telah berp1sah selama 38 tahun dengan ibunya.

Menurutnya, pertemuan yang turut dibantu beberapa individu itu juga dalam masa yang sama adalah detik yang sangat berharga selain menyatakan bahawa itulah kali pertama dia melihat wajah ibunya.

“Alhamdulillah..baru ni Aku sudah bertemu ibu kandung aku setelah berpis4h sekian lamanya selama 38 tahun,itu lah kali pertama Aku tengok wajah ibu di depan mata, kalau tidak sebelum itu aku hanya tatap sekeping potret lama wajah ibuku. Kini ibu aku sudah berumur 68 tahun, aku pulak dah berumur 38 tahun, syukur padamu ya Allah…,” kongsinya.

Pertemuan yang berlaku pada 1 Oktober lalu itu juga turut membuatkan netizen berasa sed1h dan berkongsikan kisah masing-masing. Bagi yang sudah ket1adaan ibu, ternyata perkongsian ini membuatkan mereka merasa rindu dengan kasih sayang insan tercinta itu.

Bagi yang t1dak dapat pulang ke kampung ketika PKPB ini, bersabarlah. Pastinya air tangan ibu adalah perkara yang kita paling rindukan, bukan?

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom like page kami Limau Manis Media

Sumber : Gulapop, soya lemon

Be the first to comment on "Terpi$ah Dgn Ibu Kandung Selama 38 Tahun, Perk0ngsian Lelaki Ini Undang Seb4k Netizen."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*