Nourul Panik Anak Tiba-tiba Diser4ng peny4kit ini.

Baru-baru ini, penyanyi Nourul Depp berkongsikan detik cemas apabila anak lelakinya, Raphaael Depp telah dimasukkan ke h0spit4l disebabkan dem4m d3nggi.

Nourul berkata anaknya turut diser4ng saw4n selepas kali terakhir berlaku pada tahun 2018. Menerusi Instagram, Nourul turut berkongsikan keadaan anaknya yang kini berada di h0spit4l.

“Dah balik ‘merentas desa’ dari Cyberjaya ke Shah Alam dan ke Kuala Lumpur, anak kuat kami ni dem4m dan kena lagi fibral fit dia tu. Selepas sudah dua tahun solid tak kena.

“Mak dia jenuh berkuntau dalam kereta bila dia kena tarik dalam panas lit lit balik sekolah lepas sekolah call. Haaa apa lagi masuk h0spit4l lah,” tulisnya.

Menurut Nourul, anaknya itu telah disahkan menghidap dem4m denggi dan dimasukkan ke wad di sebuah pusat perubatan untuk rawatan lanjut. Nourul berkata luruh hatinya melihat apabila anaknya diserang sawan meskipun hanya beberapa minit.

“Sekali check darah laaaaa … patutlah demam sat sat. Rupanya denggi! Biad4p punya nyamuk. Hang saja suka anak kecik kan.

“Mak mana tak risau. Kami p4nik jugak la. Ya Allah… luruh hati tengok dia tarik dalam seminit setengah tu,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kisahnya hari ni hari qeta. Dah balik “merentas desa dari cyberjaya ke shah alam and ke KL; anak kuat kami ni demam dan kena lagi fibral fit dia tu (tarik) Lepas dah 2 tahun solid tak kena. Mak dia jenuh berkuntau dalm qeta bila dia kena tarik dalam panas lit lit balik sekolah lepas sekolah call. Haaa apa lagi masuk hospital lh! Sekali check darah; laaaaa … patutlah demam sat sat. Rupanya denggi! Biadap punya nyamuk. Hang saja suka anak kecik kan Mak mana tak risau. Kami panik jugak la. Ya Allah… luruh hati tengok dia tarik dalam 1 min setengah tu 😔😨 Sampai hospital, apa lagi of course kena masuk drip semua kn. adoiii … mama pun nak nangeh tengok masuk jarum😫 teruih terpikiaq, itu yang hanya jatuh sakit kena denggi. Macam mana kes anak orang lain yang lebih teruk dari ni? 😔 macam mana hati mak pak tu nak tanggung tengok deriita anak😞☹️ Denggi tak tinggi. Kami pelik laa nyamuk denggi ni. Doktor kata mungkin dah 4-5 hari kena tapi badan #raphaeldepp di tahap nak healing. Kami blur sat… Hang ni memang robocop lah raphael oiii. Mama papa bersyukur tak teruk. Alhamdulillah alhamdulillah Alhamdulillah. Takut part tarik tu. Kami trauma sat. Hilang cool. Kami terpanik hari ni😝😝😝 Mungkin sebab hormon pun dok nak betui lgi lepas kami 3 minggu buat #hysterectomy Yang pasti, parents mana suka anak sakit… Semoga Allah pelihara anak anak kita dan beri kesihatan yang baik. Amin amin. YRA 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

A post shared by N O U R U L (@nouruldepp) on

Nourul mendirikan rumah tangga bersama seorang jejaka iaitu Eric Daniel Depp dan telah dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Zachary Depp, Raphael Depp dan juga Isabella Depp.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom like page kami LM Media

Sumber: rotikaya

Be the first to comment on "Nourul Panik Anak Tiba-tiba Diser4ng peny4kit ini."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*