“spesis hampir lupa diri’ – Shuib Sekali lagi Dikec4m Gara2 Hadiahkan Jam Tangan Mewah Sempena Hari Jadi Siti Sarah?

Pel4wak dan peny4mpai radio, Shuib Sep4htu mengh4diahkan j4m t4ngan jen4ma R0lex bern1lai pulvhan ribu kepada isteri,

peny4nyi Siti Sarah bers3mpena ul4ng t4hun kel4hiran yang ke-36.

Shuib meng4kui ia mervpakan hadi4h term4hal yang pern4h diber1kan kepada Sarah sep4njang perk4hwinan mereka.

“H4mpir 10 t4hun usia perk4hwinan, saya t4k pern4h n4mp4k Sarah mem4kai j4m t4ngan.

Dia tak p4kai j4m atau aks3sori di t4ngan seperti w4nita lain.

“Tapi, sej4k kebel4kangan ini, saya namp4k dia sud4h mula min4t aks3sori seperti gel4ng.

Jadi, terd3tik di h4ti saya untuk mengh4diahkan jam kep4danya.

“Saya juga ingin mengh4rgai Sarah seb4gai isteri dah ibu yang b4ik serta m4mb3ri ganj4ran kep4danya ker4na

b1snes yang dijal4nkannya sem4kin berk4mbang p0sitif,” kata Shuib.

Pas4ngan ini dit3mui di m4jlis kejvtan hari l4hir Sarah yang di4dakan di U3 Hotel Sub4ng pada Isnin.

Tamb4h Sarah pula, dia meng4kui tidak pand4i mem4kai bar4ngan berj3nama dan m4hal.

“Sejvjurnya, saya ag4k terk3jut dengan hadi4h ini. Saya send1ri tak p4ndai mem4kai bar4ngan yang m4hal-m4hal.

“P4da mas4 sam4, saya mem4ng tak pand4i mem4kai akses0ri sej4k kec1l lagi.

Saya sang4t bert3rima k4sih dan bersyvkur kep4da Shuib ker4na dia mengh4rgai saya d3ngan c4ra ini.

“Shuib ad4lah had1ah p4ling berh4rga untuk saya sep4njang perk4hwinan ini

dan saya berh4rap k4sih say4ng kami akan kek4l seh1ngga ke akh1r h4yat,” kat4nya lagi.

Dit4nya ap4kah har4pan dan d0a bers3mpena deng4n ulang tahun kel4hiran, peny4nyi Man1s ini

mengh4rapkan ag4r perk4hwin4nnya kek4l harm0ni bah4gia selain senti4sa ber4da di dalam ram4tNya.

Sarah dan Shuib mend1rikan rumah t4ngga pada 27 Februari 2011 dan dikurn1akan tiga orang cahaya mata.

Antara respon netizen

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom like page kami LM Media

Sumber : TTk

Be the first to comment on "“spesis hampir lupa diri’ – Shuib Sekali lagi Dikec4m Gara2 Hadiahkan Jam Tangan Mewah Sempena Hari Jadi Siti Sarah?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*