[Video]Pemandu Camry Putih Rempvh Motorsikal Dilaluan Kecem4san Bakal Direm4n.

KUANTAN – Seorang peniaga akan direm4n esok bagi membantu si4satan ke$ Ianggar lari membabitkan sebuah kender4an jenis Toyota Camry dan sebuah motosikal di Kilometer 56.4 Lebuhraya Kuala Lumpur-Karak menghala Karak, petang tadi.

Ketua PoIis Pahang, Datuk Seri Abd Jalil Hassan berkata, Polis Pahang berjaya mengesan dan men4ngkap svspek berusia 37 tahun itu di BaIai Gombak kira-kira jam 7 petang.

“Perintah t4hanan rem4n akan dilaksanakan esok di Ibu Pejabat Daerah (lPD) Bentong untuk si4satan lanjut,” katanya ketika dihubungi Sinar Harian sebentar tadi.

Sementara itu, Ketua Jabatan Si4satan Dan Penguatkuasaan Trafik Pahang, Superintenden Kamarulzaman Jusoh @ Mohd Daud berkata, saksi awam yang melihat kejadian diminta tampil bagi membantu si4satan.

Menurutnya, dalam kejadian kira-kira jam 2.30 petang tadi berlaku satu kem4langan jalan raya di lokasi tersebut yang mana kenderran dipandu kedua-dua pihak datang dari arah Pahang menghala ke Kuala Lumpur.

“Sampai di tempat kejadian dipercayai svspek yang memandu di lorong kiri telah mengubah haluan ke lorong kecem4san untuk mem0tong kender4an hadapan manakala motosikal yang ditvnggang seorang lelaki dan seorang wanita juga dari lorong kecem4san telah mengeIak lalu terbabas ke kiri dan jatvh ke tebing kiri jalan.

“Susulan kemaIangan tersebut svspek tidak memberhentikan kender4an dan Iari dari tempat kejadian. Mngsa terlibat telah dihantar ke H0spital Bentong dan dir4wat sebagai pes4kit luar,” katanya ketika dihubungi Sinar Harian.

Kamarulzaman berkata, svspek akan menjalani saringan awal air kenc1ng di Bahagian Si4satan Jen4yah Nark0tik lPD Bentong dan kender4an terlibat turut dit4han untuk si4satan.

“Ke$ disias4sat mengikut S3ksyen 42 Akta Pengangkutan Jalan 1987,” katanya.

Video:

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom like page kami LM Media

Sumber: sinar harian

Be the first to comment on "[Video]Pemandu Camry Putih Rempvh Motorsikal Dilaluan Kecem4san Bakal Direm4n."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*