Anak Dikec@m Rakam TikTok Dalam Kelas, Azhar Sulaiman Tampil Respon

Anak kepada pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona dikec4m gara-gara merakam dirinya dari aplikasi TikTok ketika berada di dalam kelas dalam sebuah institusi pengajiannya.

Malah nama Leona terus trending di Twitter semalam selepas mendapat teguran selepas kerap beraksi di TikTok.

Ciapan yang ditulis seorang pengguna Twitter mendapat perhatian ramai sekaligus dikongsi lebih daripada 4,000 dan tidak kurang yang men1ngg4lkan komen.

“Anak Azhar Sulaiman doing TikTok all the time, everywhere, even in a class…and I be like – girl can you just be normal one? (Anak Azhar Sulaiman buat TikTok setiap masa, di mana jua, malah di dalam kelas juga…dan saya seperti – adik, boleh tak jadi orang normal?)” tulisnya.

Pun begitu, Leona tidak berdiam diri malah tampi memberi penjelasan.

“Semua TikTok yang anda lihat itu, dilakukan ketika masa lapang, tidak pun ia sebelum atau selepas pengajian. Kenapa saya nak buat TikTok jika ia buat rakan kelas dan guru tidak selesa . Walaupun mereka tidak kisah malah biasanya akan menyertai bersama,” jelasnya.

Dalam pada ramai yang kec4m, terdapat juga yang turut menyokong Leona.

Azhar tidak mendiamkan diri, menerusi akaun Instagram miliknya pula, dia tampil memohon maaf.

“Salam Semua…..

“Dengar cerita kat Twitter harini sibuk betul pasal anak saya Leona sampai nama Azhar Sulaiman kena petik.

“Komen Mami (Azhar), How I wish my dotter Leona is like me…..Play safe selalu dengan public!

“Apapun kepada semua yang terguris hati dgn perangai anak saya ni…. Mami dengan rendah hati mohon maaflah dengan you uollss semua ok…Peace K!,” responnya.

Leona pada Mac lalu turut hangat diperkatakan apabila dia dan kembarnya Andika Rees Pahamin berjaya meraih pencapaian terbaik dalam SPM 2019.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

if this gets 500 comments, all the bodyguards will do this with us – (Posted already on my story)

A post shared by Leona (@kasihirisleona) on

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom like page kami LM Media

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "Anak Dikec@m Rakam TikTok Dalam Kelas, Azhar Sulaiman Tampil Respon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*