“Pertama Kali Jumpa Mesti Orang Tak Suka Sebab Raut Wajah Yang Nampak Keras Dan…,” – Sampaikan Doa Dari Tanah Suci, Ozlynn Ded4h Perangai Sebenar Sheila Rusly

Perkongsian isteri kepada Johan, pelakon Ozlynn nyata menjentik rasa syahdu di kalangan netizen apabila mended4hkan titipan doa di depan kaabah yang dibuat  pengarah, Sheila Rusly buat dirinya sekeluarga.

Sheila dan suaminya kini berada di tanah suci bagi menunaikan umrah dan rombongannya turut diserta beberapa kenalan lain termasuk Ayda Jebat.

Sambil mengharapkan agar hubungan silaturrahim yang terjalin kekal selamanya hingga ke syurga, Ozlynn turut mended4hkan sikap sebenar Sheila yang dilihat gar4ng dan tegas secara luarannya.

“Jujur ckp.. mummy @sheilarusly_jspictures seorang yg g4rang dan tegas … abah @jinggo_jspictures tegas n disiplin.

“Kadang kalau org x paham.. pertama kali jumpa mesti org x suka sebab raut wajah nya yg nampak keras dan mcm somb0ng.. tp ketahuilah.. dia adalah seorang ibu, seorang kakak, seorang kawan yg sgt luar biasa.. baik.. tidak kedekut.. penuh dgn sifat kasih dan syg.

“Sekali dia sayang.. dia akan jaga sepenuh ati utk tidak meny4kiti.. dan harini.. dia buat kami suami isteri terusik lagi.. Ya Allah.. peliharalah mereka suami isteri.. simpulkanlah mereka dgn ikatan kasih dan syg Mu.

“Terimalah amalan mereka Ya Allah.. jauhkan mereka dari sifat yg dibenciMu, dekatkanlah mereka dgn org2 yg beriman supaya tidak sesaat pun mereka lupa akan Mu.

“Ya Allah kekalkanlah silaturahim kami bersama hingga ke syurga Mu.. aamiin yaa rabbal alamiin.. abah dan mummy.. terima kasih… terima kasih utk hadiah yg paling mahal dalam dunia,” tulisnya panjang lebar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😭.. jujur ckp.. mummy @sheilarusly_jspictures seorang yg garang dan tegas … abah @jinggo_jspictures tegas n disiplin.. kdg kalau org x paham.. pertama kali jumpa mesti org x suka sebab raut wajah nya yg nampak keras dan mcm sombong.. tp ketahuilah.. dia adalah seorang ibu, seorang kakak, seorang kawan yg sgt luar biasa.. baik.. tidak kedekut.. penuh dgn sifat kasih dan syg.. sekali dia sayang.. dia akan jaga sepenuh ati utk tidak menyakiti.. dan harini.. dia buat kami suami isteri terusik lagi.. Ya Allah.. peliharalah mereka suami isteri.. simpulkanlah mereka dgn ikatan kasih dan syg Mu .. terima lah amalan mereka Ya Allah.. jauhkan mereka dari sifat yg dibenciMu, dekatkanlah mereka dgn org2 yg beriman supaya tidak sesaat pun mereka lupa akan Mu.. Ya Allah kekalkanlah silaturahim kami bersama hingga ke syurga Mu.. aamiin yaa rabbal alamiin.. abah dan mummy.. terima kasih… terima kasih utk hadiah yg paling mahal dalam dunia~ DOA ❤️

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Foto: Instagram Sheila Rusly, Ozlynn

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : MH

Be the first to comment on "“Pertama Kali Jumpa Mesti Orang Tak Suka Sebab Raut Wajah Yang Nampak Keras Dan…,” – Sampaikan Doa Dari Tanah Suci, Ozlynn Ded4h Perangai Sebenar Sheila Rusly"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*