[VIDEO] Si Abang Dah Cebik Bertakung Air Mata Dulu, Si Adik Rilek Lagi , Comel Dua-Dua Aih Apabila Disergah Oleh Hairul

Siapa tak kenal dua beradik popular ini, Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah. Nama si cilik yang mempunyai aura dan tarikan tersendiri hingga mempunyai ramai follower di Instagram. Dua beradik ini memiliki kecomelan yang sama membuat netizen tidak puas melihat wajah mereka.

Yusuf dilahirkan pada 3 Jun 2016 manakala Alisa Aisyah pula dilahirkan pada bulan mei 2019 yang lalu dan kini berusia 8 bulan. 

Alisa yang mempunyai mata yang bulat dan lentik ini turut menjadi tumpuan netizen seperti Abang Yusuf. Baru-baru ini, Hanis Zalikha telah memuatnaik satu video Alisa di laman instagram yang berkapsyen Like Abang menarik perhatian netizen. 

Video ketika dia melihat Alisa memasukkan barang ke dalam mulut. Hairul kemudian menegur anaknya, Alisa.

 
 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like abang @theyusufiskandar 😂

Siaran dikongsi oleh Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah) pada

Lepas keesokkan harinya,  menerusi akaun Yusuf Iskandar telah dikongsi  video gabungan di mana throwback Yusuf ketika bayi dan video Alisa diatas yang kedua-duanya menangis gara-gara disergah oleh Bapanya. Kelakar juga melihat kecomelan dua beradik ni. 

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😉 @thealisaaisyah

Siaran dikongsi oleh Yusuf Iskandar Hairul Azreen (@theyusufiskandar) pada

Rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian mereka. Antara komennya

Comelnya reaksi dan muka dua beradik ni time nangis bertambah kiut. Yang pastinya abangnya lagi berjurai airmata dari adik. Abang touching lebih sikit. Semoga Yusuf dan Alisa membesar dengan sihat. Aamiin 

 

Sumber: berita kopak via IG thealisaaisyah, theyusufiskandar

Be the first to comment on "[VIDEO] Si Abang Dah Cebik Bertakung Air Mata Dulu, Si Adik Rilek Lagi , Comel Dua-Dua Aih Apabila Disergah Oleh Hairul"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*