“Inspirasi” Badan Makin ‘Melet0p’, Saharul Ridzwan Jadi Id0la Ramai

Siapa saja yang tidak mengenali dengan pelakon lelaki ini, Saharul Ridzwan. Wajahnya seringkali mewarnai kaca televsiyen anda dengan pelbagai drama yang pasti menarik perhatian peminat drama tempatan dengan lakonan hebatnya.

Dengan memiliki rupa paras kacak dan bakat lakonan yang berbeza membuatkan Saharul Ridzwan diantara selebriti lelaki pilihan yang sering mencuri tumpuan netizen.

Mula mendapat perhatian apabila membintangi drama Love You Mr Arrogant sebagai watak psik0 namun kini, kita sering melihat dia memegang watak utama dalam banyak drama. Malah drama terbaru bertajuk Camelia, lakonannya juga antara yang menjadi perhatian.

Bagaimanapun, kini penampilan Saharul Ridzwan sangat berbeza daripada sebelum ini yang mana dia telah membuat badan sehingga digelar hulk kerana badannya yang sado.

Ini kerana, difahamkan Saharul Ridzwan membintangi filem pertamanya yang merupakan sebuah filem 4ksi. Pun begitu, jika anda peminat pelakon ini dan mengikuti laman Instagram milik Saharul Ridzwan pasti dapat melihat tubuh badannya yang tampil berbeza.

Bahkan, sejak Julai tahun lalu pelakon ini sudah berkongsikan perubahan badannya. Siapa sangka, tuduh badannya yang kini dikongsikan menarik perhatian ramai sehingga dijadikan inspirasi buat netizen.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nak kecikkan badan , “cutting phase”, sebenarnya lagi mental dari nak besar. salah je makan ataupun cheat day terlampau, dah naik balik badan . Kena ubah routine dah ni. More cardio brader. More cardio. Mental kena kuat lagi. Pakai sweater, jogging. Boleh ni. Apa pulak tak boleh. 🔥🔥🔥

Siaran dikongsi oleh Saharul Ridzwan ™ (@saharulridzwan) pada

Malah, peminat juga percaya dengan melihat perubahan badannya itu jika belakon filem aks1 dikatakan best.

“Idola…”

“Badan mcm ni kalau berlakon filem aksi best padu”

“Badang brother…”

Ini antara foto terdahulu dikongsikan Saharul Ridzwan:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber: Saharul Ridzwan via Rose Merah

Be the first to comment on "“Inspirasi” Badan Makin ‘Melet0p’, Saharul Ridzwan Jadi Id0la Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*