Fad Selamat Sampai, Berpelvkan Dengan Achey Terbayang Abam Ada!

Pada Isnin lalu, Fad Bocey merupakan salah seorang yang mengesahkan pemerg1an rakan karibnya Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan.

Lebih mem1lukan buat Fad sebelum ini apabila dia tidak dapat bersama-sama Achey untuk menguruskan Abam di saat hari terakh1rnya. Ini kerana, dia berada di Jepun bercuti dengan keluarga dan perkara itu mengh4lang dirinya untuk menatap wajah rakan karibnya itu.

Dapat diperhatikan menerusi laman Instagram milik pelawak ini, dia seperti tidak senang duduk kerana menantikan waktu untuk Fad bersama keluarga pulang ke tanah air.

Walau bagaimanapun, akhirnya Fad dilihat telah kembali selamat sampai dan perkara itu dikongsikan dirinya menerusi Instagram sekaligus meluahkan rasa syukurnya.

“Alhamdulillah…”

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah,selamat sampai..aku terbayang kau pon ada bam dalam pelukan tu,Allah..kite kene kuat ye chey..dpt semangat aku balik😔🙏🏻 #kitabaikramaisayang @acheykintangkintung

Siaran dikongsi oleh FAD & SYAHEERA (@fadbocey) pada

Dia turut memuat naik beberapa keping foto memelvk rakan karibnya, Achey dan memberitahu dia terbayang bahawa Abam juga ada dalam pelukan mereka.

“Alhamdulillah, selamat sampai… aku terbayang kau pon ada bam dalam pelukan tu, Allah… kita kene kuat ye chey… dapat semangat aku balik…” ujarnya disamping menulis hashtag ‘kita baik ramai sayang’.

Dalam pada itu, melalui laman Instagram Achey dia turut berkongsikan foto bersama Fad. Namun begitu, menerusi ruangan komen ramai mendoakan agar mereka sama-sama kuat.

“Sayap kiri dan kanan…”

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Darah,nafas,jantung aku kembali bergerak tenang… sayap kiri dan kanan #bocey terasa mula bergerak perlahan semula… itu yang kami ada buat masa ni… @fadbocey #kitabaikramaisayang

Siaran dikongsi oleh achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) pada

Sumber: Achey, Fad Bocey

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Source

Be the first to comment on "Fad Selamat Sampai, Berpelvkan Dengan Achey Terbayang Abam Ada!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*